Muschiulet de porc in crusta de condimente

de RoXx in Porc, 16 Mai 2014 | 5000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr muschiulet de porc
  • 100 ml ulei de masline
  • 3-4 linguri condiment pentru carne de porc ( http://www.bucataras.ro/retete/condiment-pentru-carne-de-pui-si-porc-59638.html )
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente:

Carnea de porc se spala si se lasa pentru 30 min - 1 ora la marinat impreuna cu uleiul de masline si condimentele.

Intr-o tigaie/cratita incinsa se pune uleiul de floarea soarelui si carnea. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic cam 10 min apoi se intoarce pe cealalta parte. Dupa alte 10 min se da capacul la o parte si se mai lasa cateva min.Cand este gata, se taie felii si se serveste.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de condimente